Mandag 1.Januar 2007

Godt Nytt År!!

Nøsen Fjellstue i Valdres

 

Søndag 31.Desember 2006

Nøsen Fjellstue i Valdres

 

Lørdag 30 Desember 2006

Nøsen Fjellstue i Valdres

 

Fredag 29.Desember 2006

 

Torsdag 28.Desember 2006

 Jobb i dag også.

 

Onsdag 27.desember 2006

I dag er det jobbe dag for både Evy og Ronny.

 

Tirsdag 26.desember 2006

2.juledag.

I dag trengt vi frisk luft og litt mosjon. Vi har vært ute i skogen her i Rotnes området. Vi har ute og gikk tur i 2 1/2 time og det var godt for både kropp og sjel etter all denne julematen.

Mandag 25.desember 2006

1.juledag.

Alle 4 lysene er nå tent, og en nydelig julemiddag er fortært.

I går: Vi hadde besøk av julenissen!!!

Han løp rundt i hagen med lommelykta sin, og fant ikke inngangsdøra. Martin løp rundt for å se etter han og ropte på han slik at han ikke skulle reise videre uten å ha besøk "Øvre Torp". Det hjalp ,da kom nissen inn.

Det var en snill nisse og alle fikk julepakke i år også. :-) Martin hadde store øyner da!!!   Vi har spist en koselig 1.juledag frokost med Martin og Marit. Vi takker alle for alle de fine julekortene, mailene, sms-ene og selvfølgelig julebrevene og gaver. Vi har i dag varmet opp pinnekjøttet, innehatt horisontalen så og si i hele dag foruten en liten luftetur med Ask da. Vi fikk mange fine gaver i år også. Ronny: Truger, Vadestøvler og en skikkelig god cognac.(eller vi vet ikke om det er god ennå for den er ikke smakt på ennå. Må spares til en spesiell anledning.

 Evy: Ekstra " grep/batteriholder" til kameraet, "Eremittkrepsene" av Anne B. Ragde, og "Hjem"av Anne Karin Elstad. Ønsket meg begge. :-) Vi har begge fått "varme-elementer" for nakke og skuldre- en kjempefin gave for sliten nakke. Vi har fått sengesett, spa-tøfler askebøtte til peisen, juleduk, ildfastform i petit fleur, kaffe,sjokolade m.m.. Mere enn nok. :-))

En riktig gledelig 1.juledag til alle sammen!!

 

Søndag 24.desember 2006

Endelig, er juleaften her!! Det var så koselig å komme ned i stua i dag morges å se det ferdig pyntede juletreet stå der. Alltid like magisk å se det tidlig på juleaften. Nå er julefrokosten og julekaffen inntatt og vi har sett på "snekker Andersen" . Nå begynner de siste forberedelsene til julemiddagen. Vi skal ha Marit Anne( Evy`s venninne) hennes sønn Martin på julemiddag og tilbringe juleaften sammen med oss.

God Jul og et riktig Godt Nytt År.

Evy & Ronny

Øvre Torp

Nittedal

24. Desember 2006

 

Lørdag 23.desember 2006

"Og vi ska vaske gølvet og vi ska pynte tre...og vi ska sætt opp fuggelband og vi ska bære ved....." I dag var det siste innspurt før vi kan ønske julen velkommen! " Grøten er kokt, husvasken er tatt, juletreet er pyntet idag. Vi kunne sette oss godt ned i sofaen og nyte "Grevinnen og Hovmesteren" i kveld. 

 

Fredag 22.desember 2006

I går fikk vi en hyggelig nyhet .:-) Søstera til Ask, Nadjarah`s Athena skal i nyttårshelgen prøve å få satt valper på seg. Vi har bestemt oss for å øke familiehusstanden med enda en "hannhund" og at det skal da bli en nevø av Ask er ekstra koselig. Hvis dette går bra vil Ask ha en liten "kamerat" i huset rundt månedsskiftet april/mai. Vi gleder oss veldig!!! Vi får håpe på at kanskje, kanskje har vært i Chile innen den dit også. Intet nytt å fortelle på den fronten. Vi har fått en spennende julepakke fra Rosaline&Mark fra Gouda i Nederland i dag. Den var fylt med "sint sjokolade" og mye annet godt." Sint" er forkortelse på "SinterClaus". I Nederland ferier de/barna og "St.Claus`s" besøk rundt den 5-6 desember.

 

Torsdag 21.desember 2006

l dag skal jeg hjelpe til med å lage en hyggelig julelunsj for mine kollegaer. og det ble en hyggelig lunsj. Ronny har i dag fått forespørsel om å hjelpe Per Mjærum som handler under Femundløpet i februar. Ronny har sagt ja. Dette har vi ikke vært med på før så dette blir spennende. Sjekk ut www.femund500.com

Juletreet er kommet i hus...mye moro med å få det inn.....

 

 

Onsdag 20.desember 2006

 Hvor blir det av snøen? Det er i alle fall rim her i Nittedal, og det gir en bitte liten følelse av at snøen forhåpentligvis kommer snart på besøk. Det er jo så mørkt på kveldene at litt snø hadde lysnet dette opp. Siden vi skal til Valdres og Nøsen Fjellstue i Nyttårshelgen blir det nok litt snø der. Det er rapportert til oss fra "villmarkens nye mann" Per i Hurdal at det er snø og flotte forhold der oppe. Han var å kjøre med alle bikkjene sine der i helga. :-)Det gleder vi oss veldig til- å reise til Nøsen og Valdres.

 

Tirsdag 19.desember 2006

Det skrives julekort så blekket skvetter. Både privat og i jobbsammenheng. Det er så koselig med julekort i postkassa syns Evy at her sendes til julekort til land og strand. Vi har mottatt en meget spennende jule -sjokolade pakke fra et par venner av Ronny i USA; Florida.... den ser ut til å smake veldig godt!!.

 

Mandag 18.desember 2006

I dag koker det på "posthuset" vårt. Noen av de ansatte har fått skrittmålere får å teste gå "gåinga" på et postkontor i selveste julestria. Før klokken var 12.00 var det gått 4 km inne på postkontoret. Da sitter man ikke mye i ro. :-))Evy måtte en liten tur til tannlegen i dag. Mistet en liten bit av tanna mi....Hjeelp...

Men det fikset en superflink tannlege ved navn Aamdal.

 

Søndag 17.desember 2006

Wenche Irene( lillesøster) fyller 32 år i dag!!

 Hipp, hipp, hipp hurra!!! I dag har vi hatt en lang og koselig frokost sammen med Elisabeth og Knut-Arne. Hyggelig å ha de på besøk :-)

Var en liten tur på Nordkisa hos Tone Olsen og hilste på Groenendael-valpen Joy! Hun er nå blitt 6 måneder gammel har fått skikkelig lange bein og store ører. Ha ha

3.søndagen i advent!

 

Lørdag 16.desember 2006

 Skal møte Kjersti på formiddagen og ta en liten handlerunde og en kaffekopp på Stovner Senteret hadde vi tenkt. Blir koselig. Gleder meg! Julenissegrøten må kokes! I dag har vi hatt besøk av Elisabeth, Knut-Arne, Eva, Silje, Kjetil og  lille Amanda. Det ble gløgg, julegrøt og selvfølgelig kaffe og noen julekaker. Kjempekoslig!!

 

Fredag 15.desember 2006

 Våknet 05.00 i dag, av at jeg ikke fikk sove mere. Føler meg usikker på utfallet av eksamen. Mye små og et par skikkelig store "blemmer".

 Endelig helg .:-) I dag må vi hjem å vaske huset. Skal ha gjester på et lite "Julenissegrøt -lag". Eva, Elisabeth og Silje med respektive kommer i morgen kveld. 10 dager igjen til vi får se Donald Duck og vennene hans og 3 nøtter for Askepott!!

 

Torsdag 14.desember 2006

Ronny er i Bergen på en jobb. Masse å gjøre på jobben i dag også siden jeg har tatt noen dager fri i forbindelse med eksamen og lesedager.

Til orientering så er det ingen nye nyheter angående vår adopsjon.

Vi har nå hatt dokumentene våre i Chile i over 14 måneder.( 15 måneder 23.12.2006) I februar er det gått 3 år siden vi startet prosessen.

Det er 6 familier fra Norge som har dokumentene sine i Chile.(en av de er oss)

Det har hittil i år kommet "kun" 7 barn fra Chile i år.

 

Onsdag 13.desember 2006

 Santa Lucia og BI-eksamen!!

Nervøs, men det var en hyggelig stemning på Bi i Nydalen. Kom inn dør så sto det et lite sangkor og sang Santa-Lucia sanger og andre julesanger.

Eksamen var vanskelig!!! Håper bare jeg står!

 

Tirsdag 12.desember 2006

 Ask er på bedringens vei. Han har ikke kastet opp i natt.

Siste mulige lesedag før eksamen"!

 

Mandag 11.desember 2006

Anne-Grethe har bursdag i dag. Hun fyller 36 år i dag. Gratulerer med dagen, lillesøster!

Marit har bursdag i dag og fyller 43 år i dag. Gratulerer med dagen, Marit. I dag måtte vi ta Ask til veterinæren. Han har ikke holdt på maten sin siden torsdagen. Begynte å bli slapp. Ask ble satt på drypp, hadde feber, røntgen og kontrast. Han fikk litt smertestillende og en pose med "drypp".

 

Søndag 10.desember 2006

 Klokken er 09.29 og Evy har sovet kjempedårlig i natt. Føltes ut som når jeg lå i senga at beina forsatt var ute å spaserte. Utrolige urolige bein. Har hatt våkenatt i natt også... Ask har vært dårlig og kastet opp 4 ganger i natt. Og for første gang på disse 2 årene etter at vi flyttet opp hit har trafikken vært irriterende. Det var så utrolig mange biler på veien i natt mellom 01.30- 04.00. Det må skyldes disse julebords tider. Fenris har vært ute i hele natt. :-)

Nå er klokken blitt 09.34 så da er det på tide med frokost og lekselesing igjen.

2.søndagen i advent

 

Lørdag 9.desember 2006

 Evy leser, pugger og leser. Nå er det bare noen få dager igjen også er det endelig over.

Ronny har vært den som måtte ta seg av hus og handling. I kveld blir der reker, blåskjell og krabbeklør til lørdagsmiddag!

Ronny har også tatt med seg Ask en tur i skogen. Hevelsen er gått ned betraktelig, men forsatt litt igjen.

Det ser ut som det skal fryse på til natten!! Jippi , vi vil ha litt snø nå!!!

 

Fredag 8.desember 2006

6 dager igjen til eksamen! Evy er i dag hjemme og har lesedag.!

Ask har enten fått seg en karamell av Fenris, eller så må han ha blitt bitt av et insekt. Hele ansiktet hans er hovent idag.

 

Torsdag 7.desember 2006

Gratulerer med 40 års dagen, Merete Molvig og velkommen etter!! :-)

 

Onsdag 6.desember 2006

I dag har vi satt bilen på service, bremselysene virket bare av og til. Det er ikke bra på denne årstiden. Vi møttes i byen og tok en enkel middag i dag - Peppes Pizza.

 

Tirsdag 5.desember 2006

Ja, en del av julegaver er allerede i boks. Og godt er det. Jul på posten begynner å ta seg opp nå. Hvis dere vi ha frimerker med bilder av "hjerteknuser" eller "vofsen" på er det forsatt tid til å bestille flotte frimerker til jul.

www.posten.no personlige frimerker. Et lite tips til dere alle! :-)

 

Mandag 4.desember 2006

Våknet klokken 05.10 i dag tidlig av at regnet høljet ned ute.

Tv-serien "Nynne" må sees i kveld. :-))

Ask har sneket seg oppå benken og åpnet en julepakke.

Ask og Fenris har i dag spist god gammeldags fiskegrateng. Mmmmmm syntes de begge. Kjetil Øien Midtflå (samboeren til Silje Øien Midtflå) fyller 28 år i dag.

Gratulerer, Kjetil. :-)

 

Søndag 3.desember 2006

 Familiefeiring av Evys 40 års dag. I dag har vi hatt besøk av følgende: Anne-Grethe (Evy `s lillesøster) ,Even (svoger),Lorentz-Eirik (nevø), Esther-Anniken (niese), Audhild (mamma og svigermor), Wenche ( Evy `s lillesøster), Terje (svoger) ,Jane-Irene (niese) ,Vanja-Helene (niese), Tante Britt og Egil, Jack (pappa og svigerfar) og Janetta, og Evy `s lillesøster Julia Cecilie(3 år).

Siden det kom så mange barn, ble det servert pølser og lomper, godteposer til barna. Mamma hadde bakt marsipankake, Wenche hadde bakt gulrotkake. De var begge kjempegode. Men Ronny har bakt 36 boller og det var ikke en eneste bolle igjen når gjestene var gått. Barna syns bollene var kjempegode!!

Tusen takk alle sammen som bidro til en hyggelig dag her hos oss på "Øvre Torp".

Første lyset i adventstiden er tent, og vi skal se på "Jul i tøyengata".

Ha en fin dag!

1.søndagen i advent.

 

Lørdag 2.desember 2006

I dag har vi vært på Stovner senteret og handlet julegaver. Handlet mat og møtte på "gamle" naboen vår fra Vestli. Kristin og Tor-Arne Fosse med lille Mathilde. Koselig å treffe de igjen.

 

Fredag 1.desember 2006

Vi har bestemt oss for at det vil komme en liten melding fra oss hver dag i advents-og nisseti`a.

I dag er Evy hjemme og har lesedag. Den 13 desember skal Evy har eksamen på Bi Oslo. Faget er "personlig økonomi med Jus del 1". Bjørn-Erik Foss( Benediktes samboer) har bursdag i dag. Gratulerer med dagen, Bønna.

 

 

Onsdag 30.november 2006

Til Hege, Tya og Shep

Ask syns det var en koselig tur vi hadde i går kveld.

 

Onsdag 29.november 2006

Evy er endelig 40 år!!

Tusen takk for blomster ,nisse, bok, smykke, kort, vin, telysholder mailer, sms, mms, telefoner m.m. Familie inntrykket i stua skjer søndag 3 desember!!!

Det ble en dag jeg vil huske lenge. :-)

Nå er vi begge 40 og har vært gift i 10 år. Ja 1996 da skjedde det mye og tiden går så fort.

 

Lørdag 23. September 2006

Sjekk de nye bildene fra Kolmården i Sverige.

Nærkontakt med delfin!

Klappe ulv!

 

Fredag 8. September 2006

 

I kveld så har Kjersti ryddet litt opp på websiden for Fruen på Øvre Torp. Det er tydelig at hun har vært på ferie og glemt hvordan hun skal få bildene ut på siden sin. Hun ble visst for ivrig med å legge ut bilder og og kom i skade for å prøve å legge ut mange bilder samtidig, noe programmet tydeligvis ikke likte særlig godt. Men nå er alt på på plass igjen og bildene ligger der de skal. Vi venter i spenning på bildene fra ferieturen......

 

Fredag 18 August 2006

Noen nye bilder under " våre bilder" er lagt ut i dag.

 

Onsdag 16. August 2006

I dag har Evy fått opplæring i å oppdatere hjemmesiden vår så nå kommer det til å skje masse etter hvert! Følg med!

 

Søndag 23. Juli 2006

Nå er alle sidene aktive på hjemmesiden vår. Og gjesteboken er oppe og går for fullt!

Nå er det bare å legge inn hilsninger til oss!

 

Onsdag 19. Juli 2006

Nye oppdateringer kommer! I dag er det lagt ut informasjon om våre kjære 4-bente

venner Ask og Fenris!

 

Tirsdag 18. Juli 2006

I dag har vi fått laget om vår nye webside om oss på Øvre Torp. Vi har fått god hjelp av

vår venninne Kjersti på Jeppedalen Husky Trail med å bygge opp siden, men etter hvert vil vi stå for oppdateringene selv! Det vil være mye som skjer på sidene i de nærmeste dagene og ukene så følg med! Husk å etter hvert å skrive noen ord i gjesteboken vår!

Det synes vi er hyggelig!